Szeretném megtudni, hogy valóban létezik-e ez a könyvtár és járt-e már ott vki?
igen!
InDia
2006 Mar 08, 08:28
Igen, szia :) valóban létezik, én voltam ott személyesen.
Az az igazság, hogy ez egy picike kis viskó tulajdonképpen...ne egy nagy könyvtárra gondolj. És ráadásul ugyan abban az utcában volt, ahol írték, de volt kavar rendesen a házszámok miatt :-)
Bangalore Pálmalevél könyvtár
Lajos clipeus@c... [Ellenőrzött E-mail]
2007 Mar 26, 08:29
Mennyire volt nehéz megtalálni a könyvtárat, és milyen nyelven kommunikáltak? Megtudtál mindent magadról amit szerettél volna tudni? És még egy kérdés öszzköltség?
Lajos
nem csak ott van...
Pisti
2007 Mar 26, 13:58
nem csak ott van ilyen könyvtár (pontosabban én úgy tudom nem ott van), hanem Tanjavur-ban.
ime
Pisti
2007 Mar 26, 14:18
http://tamilelibrary.org/teli/serfoji.html
pálmalevél
2007 Mar 27, 00:00
Hogy nem csak ott van azzal még nem tudtam meg, hogy mi a kommunikáció nyelve. Szanszkrit, angol, vagy mi? Tudnillik engem is izgat a levelem.
"kommunikáció"
Pisti
2007 Mar 27, 08:52
Kedves Lajos!
milyen kommunikáció nyelve? az érdekel, milyen nyelven beszélnek Bangalore-ban?
http://en.wikipedia.org/wiki/Bangalore
de biztosan találsz a könyvtárban olyan embert, aki érthetően tud angolul, és tudsz vele beszélni.
vagy az érdekel milyen nyelven íródtak a feljegyzések?
amit én olvastam róla/elég kevés információ van a neten/ lényegében egyfajta jósda.kitudna bővebbet róla?érdekel a dolog az infókat előre is köszönöm, sziasztok
sejtettem,hogy ennyi válasz lessz!!
nemeth78 nemeth78@f... [Ellenőrzött E-mail]
2007 Mar 31, 12:34
kár,hogy ez is csak egy keleti mese,amiről csak mindenki hallott valakitől...
még egy
dóri
2007 May 15, 16:06
Hát talán olvasd el Johannes v. Buttlar könyvét aztán okosabb leszel ;-)
Bangalore-i pálmalevél könyvtár
2007 Jun 27, 19:46
Nekem erős késztetésem van a könyvtár meglátogatására, de én angolból fel voltam mentve, meg oroszból is. Engem más nyelvek fogtak meg, ezért ha más is készül oda, aki bírja az angolt, azzal szívesen elbeszélgetnék.
Lajos
es merre?
bangalore
2008 Mar 22, 15:47
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani pontosan hol található az említett banaglore-i pálmalevél ,,könyvtár"? Ha lehet címre pontosan... köszönöm
Banaglore-i pálmalevél könyvtár címe
chicki chicki@f... [Ellenőrzött E-mail]
2009 Aug 23, 16:35
NADI GRUHA
# 136, (OLD NO.33/35)
5TH MAIN ROAD, CHAMARAJPET
BANGALORE-560 018
Így találtam a címet, de a google maps csak akkor kereste meg, amikor ezt írtam be:
5TH MAIN ROAD, CHAMARAJPET BANGALORE-560 018
Állítólag Ő volt ott
PL
2009 Oct 15, 18:58
http://www.jvbuttlar.at/#intro.html - Johannes V Buttlar
Bocs
PL
2009 Oct 15, 19:10
ő csak könyvet írt belőle, Bartholomaus Schmidt járt Bangaloreban. De azt nem értem, h ha mondják az emberek a fórumokon, h igen jártam ott, akkor miért csak azokat az infókat mondják el újra, amelyeket már máshol is régen leírtak? Senki nem mond újdonságot... hmhm...
indiamike.com-on
András
2009 Oct 15, 22:14
van ilyen topic, túl sokat nem írnak, csak annyit, hogy néhányan rámentek az üzletre, és több "eredeti könyvtár" van jó pénzért.
újdonság
Norbi
2009 Oct 15, 23:23
Állítólag olyan jól megy a turizmus, hogy a befolyt pénzből Pesten akarnak egy lapulevél könyvtárat nyitni. (Lapu)levéltárosokat keresnek. Forrás: levéltár.
Norbinak
bangalore
2009 Oct 16, 15:21
Engem érdekelne a lapulevél könyvtár Budapesten. Hol lehet erről több infót szerezni? Engem a Nyugatinál a McDonaldsban minden este pontosan 6-kor megtalálsz, a bejárathoz legközelebbi asztalnál szoktam ülni és nagy krumlit eszem. Voltam már könyvtáros a Gorkijban.
ffdfgs
hi
2009 Dec 12, 22:12
Honnan tudhatom meg ,hogy rajta vagyok e a listán?
hi
PL
2009 Dec 13, 01:30
Igen, rajta vagy.
:D
asdasf
2009 Dec 13, 10:44
és ezt honnan tudod?:D
asdasf-nak
PL
2009 Dec 25, 01:23
Hát, erős tipp volt, remélem bejön!
alexa.ujvari@gmail.com
Alexa27 alexa.ujvari@g... [Ellenőrzött E-mail]
2010 Jan 08, 08:15
Sziasztok
Esetleg , ha valaki leírná, aki tényleg járt már ott , hogy pontosan , hogy jutott ki, +szállás …stb. ,azt megköszönném
Alexa
Utazzunk együtt Indiába :)
Kitinke
2010 Jan 14, 16:35
Helló Alexa!
Sajnos még én sem jártam Indiában, de nagyon szeretnék elmenni felolvastatni a pálamlevelemet. :)És jó hírem van!!!! :) Van egy szövetség, vagy egyesület hirtelen nem tudom pontosan akik szerveznek kereséseket, meg utazásokat is állítólag elég kedvezményes áron. www.palmalevelek.hu Én január 05-én adtam le az újjlenyomatom, és holnap viszi Oszter Tamás (a nagykövet)a keresőknek. Szóval ha megvan hamarosan UTAZOM INDIÁBA!!! :D:D mehetnénk majd együtt, jobb ha legalább kicsit már ismersz valakit, vagy csinálhatnánk egy jó kis csapatot. Lesz városnézős, kirándulós program is.
én voltam
Dia
2010 Feb 10, 15:46
Sziasztok,
pár éve már írtam hozzászólást, hogy én voltam a bangalore-i könyvtárban. Akit érdekel, itt leírtam az élményeimet ezzel kapcsolatban:
Ez szerintem egy sokkal jobb link: http://tinyurl.com/y9fb73b
Pálmalevelek
tomzol
2010 Feb 14, 22:58
Szia Dia!
Elolvastam a pálmalevelekről szóló cikket és nem lett nyilvánvaló számomra,hogy ezek szerint neked az a véleményed, hogy nem igaz?
Azért kérdezem,mert engem is foglalkoztat a téma és egyszer szeretném felolvastatni a saját pálmalevelem.
10% off
sale
2010 Feb 15, 13:44
megmondom a tutit.
Magadra ismersz, 10.000 Ft bruttó ár, (tartalmazza az ÁFÁt is)
Lefényképezem az aurád is, 10 ezerért. (jobb csajoknak egész alakos!)
Életvíz, majdnem olcsóbb, mint a pálinka!
Csak tessék! Csak tessék!
Tomzol, itt a leveled, csak hívj fel, felolvasom. Ha kell, le is fordítom tamilból, bár rokonnyelv, lehet, hogy te is érteni fogod.
Csak siessetek, megtudni mendent, mert tudjátok, hogy 2012-ben lesz a világvége, le ne maradjatok egy ilyen eseményről. Aki jó helyről akarja látni már ma megveszi nálunk a helyjegyét.
First minit 15% OFF!
Tomzolnak
Dia
2010 Mar 04, 21:04
Tomzol, konkréten számomra is homály fedi a pálmalevél kolostorok titkát, de:
1. Ezek nem is kolostorok, hanem kis viskók :)
2. Ha ott a levelem, mert odamentem, miért nem adták oda, pedig szinte könyörögtem érte?
3. Miért kell születési dátum, vagy miért gyűjtenek újjlenyomatot? Ezek alapján nagy tudású asztrológusok is képesek megírni az életutamat.
Szóval sok sok ilyen kétes infó miatt érzem úgy, hogy ez az egész nagyon sántít valahol...
Az ember miért kíváncsi a jövőjére? Amikor azt ő alakíthatja... Ha megtudod, hogy 1 év múlva meghalsz mondjuk, jót fog neked tenni? Több leszel általa? Ugye, hogy nem :)
PL
zsoca1
2010 Apr 11, 11:40
Én nem tudom elfogadni, hogy ilyen egyszerűen megtudható a sors, mivel ha megtudná valaki, hogy valamilyen kellemetlenség fog vele történni, akkor azt elkerülné, viszont ebben az esetben már a pálmalevél tartalma nem a jövőt tartalmazná. Amennyiben valaki azt olvasná, hogy pl. lezuhan repülőgéppel, akkor nem ülne fel rá, ha autóbalesetről olvasna, akkor az adott időben nem ülne autóba, tehát nem tudható a jövő, mert akkor átírnánk és ezáltal minden felborulna. Apró, lényegtelen dolgokat pedig nem sok értelme tudni, ami általánosságban mindenkivel előfordul.
a jövő, a jelen és a múlt
Vijaya harmoniticum@g... [Ellenőrzött E-mail]
2010 May 08, 21:05
Mikor az ember információt kap róla, hogy ez és ez fog történni vele egy változás indul el benne és környezetében egyaránt. Nem véletlen semmi sem, tehát az a hit, hogy a jövőjét olvassa valaki egy olyan változást indít el az életében, mely által rávezetődik arra az útra amit szüksége van megélnie. Ebből következően csupán az a kérdés, hogy elhiszi-e valaki, hogy a jövőjéről kap infót és annak ismerete milyen mértékben befolyásolja őt.
Akinek nem feladata, hogy megismerje a jövőjét nem fogja; akinek pedig az, hogy elfogadja az információt, amit mint jövőjeként kap annak az lesz a sorsa, hogy megtapasztalja valóban úgy történnek-e a dolgok, ahogy azt megírták neki.
Aki nem kapja meg a tekercsét, pedig el is megy érte, annak az út megtapasztalása a feladata + az, hogy annak az élménynek az energiáját eljuttassa az univerzumba, mert épp arra a fajta energiára volt szükség, hogy megteremtődjön és ezt másképp nagy valószínűséggel nem tudta volna "produkálni". Lehet egyfajta hitbeli próbatétel is a lényege ennek az egésznek. Az, hogy most ezt a levelet olvasod is változásokat idéz elő energetikailag benned és körülötted. A Te feladatod (és az enyém is persze), hogy az ezen hozzászólás gerjesztette energetikai folyamatot a lehető legjobb tudásunknak megfelelően kezeljük és ha képesek vagyunk rá ne hagyjuk megvezetni magunkat, hanem gondoljuk át alaposan mi rejtőzhet megtapasztalásunk információtárának mélyén... ;)
babona
csizgabor
2010 May 09, 11:44
Ez az egész egy babona, senki nem tudhatja a jövőjét.
Ne dölj be mindennek!
Pálma Láma
2010 May 14, 13:06
Régóta gondolkozom én is egy ilyen vállalkozáson, de én dohánylevelekre írott sorsokról tudok csak beszámolni,de ezek nagy részét már elszívták. Ez egy remek üzleti vállalkozás ! Pár éve megjelent egy fazon horváthországból hogy Ő a Jézus és gyógyít. Kiállt a színpadra és 15 percig nézett. Majd ezután távozott a szinpadról és mindenkit ellátott gyógyító energiával, és 3500 Ft-ol szabadította meg az embereket. A bejáratnál persze megvásárolható volt a DVD-je is amin 3 órán keresztül nézett.
Ne dölj be ezeknek !
Egyébként Indiában 1-2 rúpiáért bárki elmondja a jövődet mert annyira be vannak tépve..
Japán, Észak-Korea, Kína, Mongolia, Pakisztán, India, Maldiv-Szigetek és minden más ászsiai ország délkeletre.