Nyugat-törökországi hátizsákos körúthoz keresek őszinte, megbízható, korrekt útitársat, amilyen én is vagyok :) Nem bulizás, inkább látnivalók. Elképzelés: Bp-Isztambul-Bp repülővel, onnan busszal Ankara, Kappadókia, Konya, Pamukkale, Ephesos, Pergamon, Troja, Isztambul, ami belefér. Kb. két hét, június eleje (bár ez túl közel van), július vége, vagy szeptember lenne jó. 34 éves nő vagyok, és nem érek rá, amikor a Baraka szervezi a hasonló utat :(
engem nagyon érdekel
Barbara barbara.d.szabo@g... [Ellenőrzött E-mail]
2010 May 15, 11:38
Szia Lilla,
Engem nagyon érdekelne Törökország pár hete jöttem haza Isztambulból, csodás hely kedves emberek és hihetetlen mennyiségű látnivaló. El is határoztam hogy jobban körül kéne nézni ebben az országban. Tapasztalt utazó vagyok szintén 34 éves és engem is elsősorban a kultúra érdekel. Ha te is úgy gondolod egy személyes találkozót összehozhatnánk, hogy megnézzük, elég szimpik vagyunk-e egymásnak egy ilyen úthoz. Erre a címre tudsz írni elérhetőséget: barbara.d.szabo@gmail.com. Június eleje nekem megfelelő időpont lenne.
Üdv,
Barbara
Szia Barbara!
Lilla fuloplilla@f... [Ellenőrzött E-mail]
2010 May 15, 17:38
De jó! Írok emailt!
Lilla
Szia Barbara!
2010 May 17, 23:44
Írtam Neked emailt, de még nem válaszoltál. Aktuális még a dolog?
Időpont
2010 May 31, 21:06
Nekem eddig úgy néz ki, hogy augusztus 28. és szeptember 18. közötti 14-16 nap lenne jó...
Időpont még
2010 May 31, 21:38
És szeptember 20-tól pedig bármi jó...
Repülőjegy
2010 Jun 15, 21:29
A retúr repülőjegy ára adóval, illetékkel most 34.800 Ft.
A körútra 1-2 hely még van, ha valakit érdekel.
Időpont valszeg úgy alakul, hogy kb. augusztus 28-tól számított 14-16-nap.
Érdekel
Judit jucsuu@g... [Ellenőrzött E-mail]
2010 Jun 30, 14:32
Sziasztok! Régi álmom eljutni Törökországba. A hátizsákos turizmus sajnos rajtam kívül, a baráti társaságomból senkit se hoz lázba, ezért nem nagy tapasztalatom van benne. 37 éves vagyok. A látnivalók, a kultura, és persze maga az utazás a fontos nekem. Ha még aktuális, jelezzetek vissza. jucsuu@gmail.com
Üdv: Judit
Ramadan
bckm becikem@g... [Ellenőrzött E-mail]
2010 Jun 30, 19:52
Nem tudom számításba vettétek-e hogy szept 10-ig tart a ramadan. Ezen kívül Tróját Pergamont nyugodtan ki lehet hagyni nem érik meg a belépő árát sem, csak az idő megy el velük ami alatt sokkal szebb dolgokat is meg lehetne nézni. Ankarában van egy múzeum amit érdemes meglátogatni oszt annyi...
bckm
2010 Jul 11, 13:03
Szia! Nem vettük számításba, utólag derült ki... de nem lesz gond szerintem. Ankarát időközben elvetettük, pont emiatt, az ókori görök romokból meg még nem tudjuk, mit nézünk meg...
Látnivalók
bckm becikem@g... [Ellenőrzött E-mail]
2010 Jul 12, 20:55
Ha kell szívesen segítek látnivalók terén. Abban nem tudok hogy hová mi módon juttok el.