utazas.com

utazas.com

Fórum

Linkek

VakációPiac Hellovilág

Repjegy

Autó

Szállás

Térkép

Magyaro  |  K-Európa  |  NY-Európa  |  É-Amerika  |  Köz/D-Amerika  |  Afrika  |  Közel-Kelet  |  Ázsia  |  Ausztrália/Óceán  |  Nagyvilág
  Útitárskeresõ  |  Telekocsi  |  Egészség és utazás  |  Útleírás  |  Apró: Utiholmi  |  Apró: Magyar Szállás  |  Apró: Bármi utazás
  Kultúra, mûvészet  |  Hegy- & Sziklamászás  |  Téli sportok  |  Vizisport & Búvár  |  Horgász, Vadász  |  Fotó  |  Videó
  Külföldi tanulás  |  Külföldi szellemi  |  Külföldi kétkezi  |  Kivándorlás, Kintiek  |  Váróterem

Útitárskeresõ

Ciprus

Ciprus
Nickhole bugin@f... [Ellenőrzött E-mail]

2010 Jul 08, 11:08

Októberben Ciprusra Larnakába utaznék, de nem szeretnék egyedül menni. Érdekelne, hogy valaki még indulna-e ebbe a városba.

szia
Edina traveloholic10@g... [Ellenőrzött E-mail]

2010 Jul 08, 15:59

Szia Nickhole!

En gorogbe mennek repulovel jovo heten egy hetre. Lattam hogy irtal Tamasnak is, gondoltam ez is hatha erdekel. Mindegy hova, valamelyik szigetre. Bar Ciprus is erdekel, de az is csak most jo nekem.

irj ide legyszi: traveloholic10@gmail.com

koszi,

Edina

ciprusi utazás
zsuzsu zuzana.meszaros@g... [Ellenőrzött E-mail]

2010 Jul 09, 16:48

helló, Cipusra utaznék, most a napokban szeretnék indulni.

Larnaca

2010 Jul 12, 09:29

Nekem szeptember közepe vagy október közepe lenne a jó. Erre az időpontra keresek valakit, mert nem szeretnék egyedül menni. Ha valakit érdekelne mail címem: bugin@freemail.hu

ciprusi utazás
zsuzsu zuzana.meszaros@g... [Ellenőrzött E-mail]

2010 Jul 12, 11:38

sajnos, nekem csak a nyári hónapokban lenne jó:-(

Larnaka

2010 Jul 14, 00:05

de hisz nyáron ott még melegebb van :D Azért akarok ősszel menni mert akkor itt már nincs jó idő vagy legalább is hidegebb van mint nyáron, ott viszont jó idő van még

Válasz
   Fórum használati és moderálási mutató
Feladó neve
Feladó e-mail   kötelező és ellenőrzött 
Válasz címe
Válasz

Copyright © 1998-2008 utazas.com. Minden jog fenntartva.